Sport

Rene linjer i Hobros appelsag

Suppleanter med AGF-relationer trækker sig på forhånd

Adama Tamboura er centrum i den sag, som lige nu sætter sindene i kog i både Hobro og AGF. Foto: Lars Pauli

Adama Tamboura er centrum i den sag, som lige nu sætter sindene i kog i både Hobro og AGF. Foto: Lars Pauli

HOBRO:Kan man have sæsonkort til AGF’s superligakampe og sidde med ved bordet, når en disciplinærsag vedrørende selvsamme klub skal behandles?

Det mente Aarhus-advokaten Poul Gade godt, han kunne, og kollegerne i DBU’s disciplinærudvalg var enige, da de for nylig afgjorde, at superligaklubben Hobro mister de tre point, man vandt på banen mod AGF.

En lignende interessekonflikt synes dog ikke at være et tema, når DBU i den nærmeste fremtid skal behandle Hobros appel vedrørende Adama Tambouras manglende spillercertifikat.

Ingen af appeludvalgets faste medlemmer har synlige relationer til AGF. Det har flere af suppleanterne, men den inhabilitetsdør lukker de på forhånd.

- Jeg ville aldrig deltage i et appeludvalgsmøde, hvor AGF var på dagsordenen. Det ville mit juridiske gen forbyde mig, fastslår advokat Poul Viggo Bartels Petersen, der sidder i AGF’s hovedbestyrelse og har været formand for det børsnoterede selskab bag klubben.

Heller ikke Per Astrup Madsen, der er advokat hos LETT i København, skal have noget klinket. Aarhus-afdelingen af advokatvirksomheden er medlem af AGF’s erhvervsklub.

- For mig handler det meget om ”appearance”. Selv om jeg hverken har økonomiske eller familiemæssige relationer til AGF, ville jeg sige, at man finde en anden, siger han.

En tredje suppleant til DBU’s appeludvalg er Mads Frost - tidligere superligaspiller i AGF. Han har ikke ønsket at udtale sig, men NORDJYSKE erfarer, at han ikke bliver indkaldt i Hobro-sagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst