Brønderslev

Renovering af bassin trækker ud

Gigtforening er ked af, at tidsplanen lyder på 2018, inden de kan komme i det varme vand igen

En tidsplan viser, at renoveringen af varmtvandsbassinet varer frem til januar eller begyndelsen af februar 2018. Det er brugerne kede af.Arkivfoto: Henrik Louis

En tidsplan viser, at renoveringen af varmtvandsbassinet varer frem til januar eller begyndelsen af februar 2018. Det er brugerne kede af.Arkivfoto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Brugerne af varmtvandsbassinet i Grønningen har længe sukket efter at komme til træning i det varme vand igen, og efter en del virak om sagen blev det bestemt, at det gamle bassin skulle renoveres.

Nu er der kommet en tidsplan for renoveringen af bassinet, der har været lukket siden oktober - og det ser ikke ud som Bjarne Jensen, formand for Gigtforeningens afdeling i Brønderslev, havde håbet.

Det fremgår nemlig, at bassinet først kan tages i brug i slutningen af januar eller begyndelsen af februar 2018.

- Jeg var ved at falde ned af stolen. Jeg har lige sendt det rundt til alle vores holdledere, og de melder alle sammen frustrerede tilbage. Vi når op på et år og to måneder, siger Bjarne Jensen.

Bassinet måtte lukkes i oktober, da anlægget ikke kunne rense vandet godt nok for bakterier, og siden var der en længere periode frem og tilbage i det politiske system om, hvorvidt man skulle renovere bassinet eller flytte aktiviteterne over i Brønderslev Svømmehal.

- Jeg synes, det er forkasteligt, at det har taget syv måneder bare at komme til, hvor vi er nu, uden at der er sket noget. Det må jeg sige, at jeg er dybt skuffet over, siger Bjarne Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.