Renovest donerede omsætning til KNÆK CANCER

Sidste lørdag kunne man støtte KNÆK CANCER ved at handle genbrug fra genbrugspladserne.

Renovest donerede nemlig hele omsætningen denne dag til det gode formål. Derudover havde ledelsen lovet at fordoble beløbet.

For at gøre opmærksom på arrangementet, havde Renovest på forhånd lavet lidt PR. Blandt andet den populære knæk cancer blomst, som i dette tilfælde bestod af syv sorte containere og én rød. Den blev et stort hit på de sociale medier.

Lørdag bød på solskin og kunderne strømmede til, da dørene åbnede kl. 10.00.

En lille dreng kom til at vælte en keramiknisse. Faderen ville betale for den - for som han sagde, "det går jo til et godt formål".

En anden kunde valgte at beholde klubkortet i lommen, selv om det ville ha’ givet hende en rabat på 20%. "Så kan vi sammen donere lidt mere", sagde hun.

Da klokken blev 14.00 og kassen skulle gøres op, var omsætningen landet på knapt 6.000 - og med den lovede fordobling sneg donationen sig op på knapt 12.000 kroner.

Renovest ville herefter gøre et forsøg på at komme på skærmen under KNÆK CANCERs liveshow, for på den måde at sige tak til kunderne og minde dem om, at de har været med til at gøre en forskel. Det viste sig så, at grænsen for at få donationen på skærmen er 12.500 kroner (inkl. moms), og der blev derfor hurtigt taget en beslutning om at runde lidt op.

Klokken 22:35 rullede Renovest og IGEN IGEN BRUG på skærmen.

Renovest siger tusind tak til alle kunderne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.