Sælger håndsprit til overpris på Facebook - alligevel er der kø af købere

Håndsprit er udsolgt på apoteker - enkelte steder kan det dog findes

Håndsprit er udsolgt de fleste steder - men ikke på Facebook. Det er dog ikke en håndsprit som denne, der er blevet udbudt til salg. Modelfoto

Håndsprit er udsolgt de fleste steder - men ikke på Facebook. Det er dog ikke en håndsprit som denne, der er blevet udbudt til salg. Modelfoto

Normalt koster en liter håndsprit af mærket Clinical 59 kroner, men det var før Corona. I dag er det umuligt at bestille hjem, for en voldsom stigning af håndsprit var det første tegn på, at danskerne var bekymrede.

Men det er stadig muligt at få fingrene i håndsprit - hvis altså man er villig til at betale mere end tre gange indkøbsprisen. Tirsdag eftermiddag lagde en aalborgenser et opslag ud på en af Facebooks salgssider, hvor hun solgte en flaske håndsprit til 195 kroner.

Trods prisen var der ingen mangel på interesserede købere, mens andre Facebook-brugere kritiserede sælgeren for at udnytte situationen. Det er ikke lykkedes NORDJYSKE at få fat i sælgeren.

At der er rift om den desinficerende væske har de også oplevet på Budolfi Apotek i Aalborg. De solgte deres sidste flasker lørdag, og det fik åbenbart en kunde til at tage andre metoder i brug for at få renset sine fingre. Vedkommende stjal nemlig den dunk, som apoteket havde stående til kunderne ved døren, skriver eb.dk.

Men selvom håndsprit er udsolgt er der ingen grund til panik. Ifølge Sundhedsstyrelsen er det lige så effektivt at vaske sine hænder med vand og sæbe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.