Reserve vil ind i varmen

To unge indhoppere scorede for FC Hjørring i 3-1 sejren over Hobro

Patrick Pedersen (t.h.) jubler over sin udligning til 1-1. Foto: Michael Koch

Patrick Pedersen (t.h.) jubler over sin udligning til 1-1. Foto: Michael Koch

HJØRRING:FC hjørring kunne i høj grad takke to unge angrebsreserver for 3-1 sejren i lokalbraget mod Hobro i 1. division.

Bagud 0-1 ved pausen så det sort ud for vendelboerne, der havde måttet udskifte den knæskadede spydspids Michael Nielsen, men afløseren Patrick Pedersen udlignede til 1-1 og stod i overtiden også bag indhopperkollegaen Christoffer Hansens træffer til slutfacit 3-1.

- Det var lige, hvad jeg havde brug for, efter at jeg sad på bænken i de to første kampe i foråret og kun fik tre minutter sidst mod Brønshøj. Nu håber jeg at komme ind i varmen for alvor, lød det fra en storsmilende Patrick Pedersen.

Cheftræner Søren Kusk var klar med skulderklap.

- Vi ved, at Patrick er målfarlig, og det var et godt tidspunkt for ham at komme ind - et super indhop.

Hjørring-træneren erkendte, at Hobro var bedst i første halvleg, men flyttede så en spiller mere ind på den centrale midtbane og kunne se billedet vende totalt.

- I 20 minutter var Hobro næppe ude af deres felt. Vi fik det fysiske overtag, som jeg havde håbet på. Også i de foregående kampe har vi vist, at vi er stærke mod slutningen.

Hobro: Fortjent nok

I Hobro-lejren konstaterede cheftræner Jonas Dal, at Hjørring som helhed var farligst og på den konto fortjente sejren, efter at de to hold havde domineret hver sin halvleg.

Samme vurdering kom fra en velspillende Kasper Fisker, der havde bragt gæsterne foran på et tørt venstrebenshug via stolpen.

- I anden halvleg pressede Hjørring os langt tilbage med deres fart og aggressivitet. Vi fik alligevel chancer til at lukke kampen, men brændte dem, og til sidst kunne vi ikke stå for presset, sagde Kasper Fisker.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.