Thisted

Resultatmæssigt lunkent farvel

Sidste kamp med 2. division og Bo Zinck blev ikke nogen spillemæssig oplevelse

32
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kommende træner, Joakim Matsson, var endnu en gang på plads for at danne sig et indtryk af hans kommende mandskab. Foto: Peter Mørk

THISTED:På forhånd var der lagt op til et brag af en afskedssalut til både Bo Zinck og 2. division, men på banen manglede viljen og skarpheden for TFC i kampen mod Greve.

Fra kampens start var det Thisted FC, der satte sig på begivenhederne og skabte størstedelen af opgørets chancer. Blandt andet misbrugte Jeff Mensah en stor chance inde fra feltet. Thisted FC fortsatte med at skabe chancer, men i første halvlegs tillægstid bragte Greve sig foran efter et gennembrud i højre side. Stik imod spil og chancer. Thisted-spillerne skulle dog ikke bruge lang tid på at udligne. Få sekunder efter Greves føringsmål udlignede hjemmeholdets Sead Gavranovic, efter at Jeff Mensah havde serveret bolden for ham.

I anden halvleg var der ikke meget, der fungerede for Thisted-spillerne. Spillet blev ofte usammenhængende, og Greve kom bedre med i opgøret. Det lykkedes dog ikke nogle af mandskaberne at score, og det forblev derved 1-1.

Afgående træner Bo Zinck ærgrer sig over resultatet men fokuserer mere på sin afsked med klubben.

- Det skulle jo ske på et tidspunkt, at vi ikke ramte dagen, og vi havde ikke mere i tanken. Jeg tænker ikke så meget på resultatet, men mere afskeden med klubben, og at jeg har opnået noget stort med Thisted FC, siger Bo Zinck.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.