Retsligt forbud til Klitmøller-terapeuter

Efter sagsanlæg fra terapeutkollega har Rud Grandt og Helle Odder midlertidigt fået forbud mod at bruge Rud Grandts navn i markedsføring

Helle Odder og Rud Grandt - fotograferet i forbindelse med nogle bogudgivelser i 2014. Arkivfoto: Peter Mørk

Helle Odder og Rud Grandt - fotograferet i forbindelse med nogle bogudgivelser i 2014. Arkivfoto: Peter Mørk

KLITMØLLER:Helle Odder og Rud Grandt, terapeut-par fra Klitmøller, må indtil videre ikke bruge Rud Grandts navn i forbindelse med markedsføring af en uddannelse af såkaldte regressions-terapeuter.

Det midlertidige forbud er udstedt af Retten i Holstebro som led i en sag, som en kollega til de to, Michael Agerholm fra Højslev ved Skive, har anlagt.

Michael Agerholm er elev af 81-årige Rud Grandt, som i mange år har hjulpet folk til at rejse "tilbage til tidligere liv". Rud Grandt er bl. a. blevet kendt via tv-programmet "På rejse med sjælen".

I 2013 indgik Rud Grandt en aftale med Michael Agerholm retten til at uddanne regressions-terapeuter efter Rud Grandts metode. Men spørgsmålet er, om aftalen gav Michael Agerholm eneret. Det mener Michael Agerholm, som har anlagt sag mod sin tidligere læremester - og mod Helle Odder, der selv er elev af Michael Agerholm.

Baggrunden er, at Helle Odder på sin hjemmeside har reklameret med, at hun uddannede regressionsterapeuter "efter Rud Grandts principper".

Retten har endnu ikke berammet en dato for den endelige domsafsigelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.