Revy fylder rundt

I år er det 30 år siden at Lundergård Revyen kom til verden - se sjove gamle billeder derfra

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Sådan tog de to instruktører Anne Mette (tv) og Dorte Mørch sig ud i 1997 i forbindelse med præsentationen af Lundergård Revyen.Arkivfoto: Kurt Bering

HJØRRING:Det er i år 30 år siden, at den første udgave at Lundergård Revyen så dagens lys. Revyen har udviklet sig fra at være en lille, lokal revy til at at være halvprofessionel, da mange af de medvirkende er med år efter år.

Revyen har også vundet priser blandt amatørrevyer i Danmark og sammen med det trofaste publikums forventninger, så er det også med til at gøre revyen bedre år efter år.

- Det er et vist pres på os, for at vi skal blive bedre end sidst eller i hvert fald lige så goder, erkender instruktør Dorte Mørch, som har været med i 28 år.

Jubilæumsudgaven kommer meget passende til at hedde ” 30 år, som tiden dog går”. Premiere er den 19. april, hvorefter der vises 10 forestillinger. Billetsalget åbner den 11. marts.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.