Aså

Revy genopstår

Gammelt revyhold i Asaa stiller op til en ny version af Asaa Revyen

Foto: Ole Torp

Foto: Ole Torp

ASAA:Asaa Revyen genopstår i år med titlen ”Asaa Revyen går igen”, som kan opleves lørdag 30. maj til Asaa Kulturdag.

Allerede sidste år begyndte snakken om at genoplive Asaa Revyen, og da flere af de ”gamle” revyskuespillere blev spurgt, om de ville medvirke hertil, svarede de alle, at det ville de da gerne.

I mange år var det Peter Bandholm, som instruerede revyen. Han blev afløst af Birthe Børsting, som efter nogle års pause uden at betænke sig sprang til, da det blev klart, at revyen ville genopstå i år.

Gode historier om Asaa

Revyprogrammet kommer for en stor dels vedkommende til at bestå af gamle numre, som er blevet støvet af og til dels fået nyt indhold. Det er numre som ”Sladrebænken”, ”Dimser og Dippedutter” og ”Nej, nu skal I ligegodt høre den bedste” - for blot at nævne et par stykker. Til at starte med fortæller Hildo Rasmussen om revyens historie, og mellem hvert nummer kommer der et lille indslag ved Birthe Børsting.

- Revyholdet vil fortælle den gode historie om Asaa Revyen både i form af gamle numre, som til dels har fået nyt indhold og i form af Hildos baggrundsviden krydret med anekdoter om revyen. Nye historier fra lokalområdet vil selvfølgelig også medvirke til morskaben - men på nænsom vis, lyder det fra Thomas Nymann.

Musikken leveres af Olga Carlsen. Lisbeth Bredmose, Kirsten Andersen og Lena Christensen står for kostumerne.

Asaa Kulturdage finder sted på Torvet og i og undefor Kulturhuset.

Dagen byder også på Geraa Engvejs Orkester, rockgudstjeneste, trylleshow, en vanddyst mod Falcks brandfolk og spisning i teltet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.