Revy havde fin premiere med æggekagehygge

Cirkusrevyen kan opleves til og med søndag i Aalborg

Det er efterhånden en tradition, at der i forbindelse med premieren spises æggekage bag scenen. Foto: Esben Toftdahl Olesen
Aalborg 1. september 2016 13:42

AALBORG: Der var god stemning både foran, på og bag scenen ved premieren på Cirkusrevyen. Den kan frem til og med søndag opleves i Aalborg.

Som traditionen byder, blev der i forbindelse med premieren onsdag aften hygget med æggekage bag scenen. Her fik revyholdet (Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Lise Baastrup) besøg af kolleger, venner og inviterede gæster.

En glad og tilfreds Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center, kan i øvrigt i år fejre 50 års jubilæum med Ulf Pilgaard og 40 års jubilæum med Lisbet Dahl - år med rigtig godt samarbejde. Og Ernst Trillingsgaard gjorde i den anledning status i en tale bag scenen.

- Jeg snakkede med Lisbet om det lige før. Hvor er alle de år blevet af? Cirkusrevyen har spillet i Aalborg 31 gange, og de er gået utroligt stærkt. Jeg vil gerne sige en tak til både skuespillerne, musikerne og teknikerne, der har gjort et fantastisk stykke arbejde med at rykke det hele til Aalborg, sagde den 76-årige direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...