Revybilletter næsten udsolgt

Kompetent dommertrio skal vurdere Hørby-borgernes bagværk

Rosendalrevyens kompetente kagedommere: Kurt Brok, Tage ” Bowler” Hansen og Bjarne Mogensen. I forgrunden ses en af revyarrangørerne, Bo Langberg.

Rosendalrevyens kompetente kagedommere: Kurt Brok, Tage ” Bowler” Hansen og Bjarne Mogensen. I forgrunden ses en af revyarrangørerne, Bo Langberg.

For tredje år i træk kan Rosendalrevyen i Hørby melde så godt som udsolgt til premiereforestillingen lørdag aften. 300 billetter er købt og betalt og yderligere 20 reserveret, hvilket betyder, at der blot er 40 billetter tilbage, her to måneder før revy-premieren. - Det er gået fantastisk de senere år, og der er en helt utrolig lokal opbakning, udtaler Bo Langberg, der står for billetsalget. Revyholdet i Hørby indleder nu billetsalget til fredagens generalprøve, som igen i år er kombineret med en kagekonkurrence. Sidste års vinder Doris Mikkelsen - en af de mange lokale ildsjæle i og omkring IK Rosendal - stiller op som favorit, men arrangørerne håber, mange vil forsøge at overgå den tidligere "kagemester". Til at bedømme kagerne på kreativitet, smag og udseende har folkene bag Rosendalrevyen samlet et særdeles kompetent dommerpanel bestående af: halbestyrer Bjarne Mogensen, den uofficielle Hørby-borgmester Kurt Brok, og sidst - men ikke mindst - "Bowler Tage", kendt som en fandenivoldsk kommentator i TV2 Zulus "Djævleræs" på Nysum-banen. Fredagens generalprøve på Rosendal-revyen vil i øvrigt i år være gratis for alle under 18 år. Voksne kan - hvis de køber billetten i forsalg - slippe ind for en flad halvtredser, mens prisen ved indgangen er 25 kroner højere. Der er naturligvis gratis adgang for deltagerne i kagebagekonkurrencen.