Thisted

Revyraketten jubilerer

For 10. år i træk har Ulla Jessen sat sit revyhold, der entrerer scenen på Hotel Limfjorden i denne og næste weekend

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ulla Jessen som tjenestepigen fra Thisted, der har vundet ”Vild Med Dans” ... Foto: Bo Lehm

THISTED:Fra på fredag står der atter revy på menukortet i Hotel Limfjorden i Thisted.

For 10. år i træk har revydirektør Ulla Jessen samlet et hold skuespillere, der vil tage publikummet med på en fornøjelig rejse gennem nye og gamle løjer fra Danmarkshistorien.

- Jeg har taget et par gamle kendinge og så et par nye i form af Lars Arvad og Randi Winther med til Thisted. Lars Arvad har netop spillet Odense Sommerrevy og Randi Winther kommer fra Ganløserevyen, fortæller Ulla Jessen.

Skuespiller Randi Winther er ret alsidigt i sit repertoire. Således vil publikummet for eksempel møde hende som Dronning Margrethe, der, som det hører sig til, vil hilse på thyboerne i anledning af revyens 10 års jubilæum.

Lars Arvad vil blandt andet optræde som den usikre skytte Amor med bue og pil.

Blandt de gamle kendinge er Peter Andersen, der efterhånden har været med i Revyraketten i fem år. Udover at være revyskuespiller har Peter Andersen bl. a. tidligere vundet Dansk Melodi Grand Prix som Drama Queen.

I revyen i Thisted vil Peter Andersen blandt andet give den som Boy George.

For musikken står igen i år "huspianisten" Hans Peter Andersen, der i forbindelse med revyraketten har taget orlov fra sit job som underviser på Næstved Musikskole.

- Som udgangspunkt har vi et bredt repertoire fra andre forestillinger, som vi så har sammenstrikket hen over sommeren. Dertil vil vi krydre revyen med et par lokale sketcher, siger Ulla Jessen.

Udover premieren fredag spiller Revyraketten lørdag aften og fredag og lørdag i næste uge. Næste torsdag er der pensionistforestilling om eftermiddagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.