Ribbet og flået

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

La campana 3,25 kr. for 400 g Kilopris: 8,13 kr. Købt i Netto Dejlig duft. Meget vandede og lidt bitre.

De fleste har dem et eller andet sted i et skab i køkkenet. Et par dåser flåede tomater. Det er hovedingrediensen i en række af børnefamiliernes favoritretter: Pizza, sammenkogt ret - og klassikeren millionbøf. Nu kunne man jo gøre det selv: Skær et lille snit i tomaterne. Smid dem i en gryde med spilkogende vand. Tag tomaterne op efter 30 sekunder og kom dem direkte i koldt vand. Skindet vil nu løsne sig nærmest af sig selv. Flå dem, og lad dem dryppe af. Men selv de italienske husmødre har efterhånden glemt den kunst, selvom det skulle være ganske let. - Det er fyld til ingen penge, som Ellinor Byskov udtrykker det. Næserne kommer på hårdt arbejde, for sandt at sige er der ikke den helt store forskel på duften fra de forskellige dåser, der alle er fyldt til randen med de flåede og hakkede tomater. - De dufter af tomat. Der er ikke megen forskel på dem, lyder den første dom. De bliver dog enige om, at de økologiske Pomagro har den bedste duft, skarpt forfulgt af La Doria og Änglemark. Den flåede, ribbede og ituskårne masse kommer op i små skåle og konsistensen vurderes. Også her er det meget, meget svært at få øje på forskellene. Sandt og sige, er det også de små nuancer, der afgør antallet af stjerner. Så selvom testvinderen ender med at blive den dyreste fra Änglemarks, så er den slet ikke tre gange så god som testens billigste.