Håndbold

Ribe-Esbjerg-profil: Vi kan ikke længere tåle at tabe

Skal Ribe-Esbjerg nå slutspillet, må holdet ikke tabe i de sidste fire kampe, siger fløjen Rasmus Nielsen.

Rasmus Nielsen og Ribe-Esbjerg må aktuelt kigge langt efter en plads i top-8. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Rasmus Nielsen og Ribe-Esbjerg må aktuelt kigge langt efter en plads i top-8. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Hvis Ribe-Esbjerg skal gøre sig forhåbninger om at slutte blandt de otte øverste hold i 888 Ligaen og dermed sikre en plads i slutspillet, er der ikke råd til nederlag i grundspillets sidste fire kampe.

Det siger Ribe-Esbjerg-fløjen Rasmus Nielsen, der blev delt topscorer for sit hold med seks mål i onsdagens 27-30-nederlag til BSV.

I de sidste fire kampe møder Ribe-Esbjerg først Nordsjælland Håndbold og KIF Kolding København, der akkurat ligger på den rigtige side af slutspilsstregen. Dernæst venter kampe mod bundholdene Sønderjyske og Tønder.

- Jeg er stadigvæk optimistisk, men alle kampe er svære for os lige nu. Vi har ikke kontinuerligt spillet godt på noget tidspunkt i den her sæson, og nu er vi nået dertil, hvor vi ikke kan tåle at tabe flere kampe, hvis vi skal i slutspillet, siger han.

Aktuelt er der fire point op til den rigtige side af slutspilsstregen.

Onsdagens nederlag til BSV var meget symptomatisk for Ribe-Esbjergs sæson. Holdet var med til 24-24, men i slutfasen kostede tekniske fejl dyrt.

Det står i stærk kontrast til sidste forår. Holdet kneb sig med i slutspillet og begyndte siden at overraske med en række tætte sejre, hvilket udløste en uventet plads i DM-semifinalerne.

- I år har vi mere stolpe ud end stolpe ind. Lige pt. taber vi alle tætte kampe, og det er ærgerligt. Man kan jo også se, at vores målscore er i plus, selv om vi ligger nummer 10.

- I sidste sæson vandt vi de tætte kampe til sidst, og i år taber vi alt, der er tæt, og det ser jo ud til at blive afgørende for, hvor vi ender, siger Rasmus Nielsen.

De fem hold, som ender fra 9.-13.-pladsen, skal spille om at undgå nedrykning.

- Det har vi ikke fokus på nu. Lige nu må vi give alt for at komme i slutspillet, og så må vi forholde os til nedrykningsspillet, hvis vi ender der, siger Rasmus Nielsen.

Ribe-Esbjerg har tabt tre kampe i træk.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst