Riddersholm: Kunne have scoret til 3-0 og 4-0

FCM smed en 2-0-føring i Esbjerg i 3-3-kampen, og træner Glen Riddersholm ærgrede sig over de brændte chancer.

FC Midtjylland spillede søndag aften 3-3 med Esbjerg på Blue Water Arena i Esbjerg i en kamp, hvor midtjyderne var foran med 2-0 ved pausen. Alligevel lykkedes det først i overtiden for ulvene at skrabe et point med sig hjem.

Cheftræner i FC Midtjylland, Glen Riddersholm, mente efter kampen, at hans mandskab skulle have snørret sækken og aldrig have lukket Esbjerg ind i kampen.

- Vi var i fuld kontrol, og vi var tættere på 3-0 og 4-0, end Esbjerg var på en reducering. Med den kontrol vi havde, burde vi have vundet, for vi var det bedste hold på banen, så det er klart, vi ærgrer os, siger han og forklarer om Esbjergs tre mål på syv minutter.

- Man må dog sige, at marginalerne i denne sæson også er tilfaldet os, men i de syv minutter, hvor Esbjerg vendte det, gik intet vores vej, og hver returbold havnede ved en Esbjerg-spiller.

Den tidligere Esbjerg-spiller Martin Pusic scorede tre mål på sin gamle hjemmebane, og påpegede efterfølgende vigtigheden af det ene point.

- Det var selvfølgelig rart at score tre mål. Når det så er sagt, ville vi have de tre point, men som kampen forløb, var det ene point også meget vigtigt, siger Martin Pusic.

Holdkammerat og forsvarsspiller Erik Sviatchenko var utilfreds med, at han og holdet lukkede tre mål ind på udebane, men glædede sig samtidigt over sin målfarlige holdkammerat.

- Vi må hjem og analysere kampen igennem, for det var ærgerligt, at vi lukkede så mange mål ind på udebane, når vi på hjemmebane er så gode til at lukke af. Omvendt så var jeg også glad for, at Martin Pusic spiller hos os og ikke hos Esbjerg, siger han.

FC Midtjyllands næste opgave i Superligaen er en udekamp i Aalborg, hvor de danske mestre fra AaB tager imod.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.