Riddersholm: Nederlaget er min fejl

Cheftræner Glen Riddersholm tager skylden for FC Midtjyllands 0-1-nederlag ude til FC Nordsjælland.

Mesterholdet FC Midtjylland tabte søndag 0-1 i Farum Park til FC Nordsjælland i Alka Superligaen. Det skete efter en noget bovlam indsats uden de store chancer til midtjyderne.

Ifølge FCM's cheftræner, Glen Riddersholm, var oplægget at gribe opgøret an som en europæisk kamp forud for de spændende opgør i Champions League-kvalifikationen senere på sommeren, men han erkender, missionen kun delvis lykkedes.

Riddersholm mener, han lavede en afgørende fejl, da han skiftede over til at spille 4-4-2 i de sidste 20 minutter af opgøret.

- Vi lykkedes i de første 70 minutter, hvor jeg var meget tilfreds med den defensive indsats.

- Så må jeg tage på min kappe, at vi derefter gik efter de tre point med to angribere, og det var ingen stor succes. Og det havde vi heller ikke gjort på den måde, hvis det var en europæisk udekamp.

- Derfor vandt FCN også ganske fortjent. Jeg overvurderede simpelthen, hvor meget energi og overskud, vi havde på dagen. Det er min fejl, og det skal spillernes ikke klandres for, siger Glen Riddersholm.

FCM har blot vundet én af sine seneste fem kampe, og det er et skår i Riddersholms mesterskabsglæde.

- Der er blandt andet tale om en ganske naturlig afmatning hos holdet. Det er jeg ikke glad for at indrømme, men vi må acceptere, at det er den situation, vi står med.

- Det skal spillerne lære af, for vi vil vinde hver eneste kamp, vi spiller. Men i dag manglede de afgørende fem til 10 procent, siger cheftræneren.

Landsholdsaktuelle Pione Sisto kom ind fra bænken, men han gjorde ikke den store forskel.

- Det er normalt at sige, vi er gået lidt på ferie med det spil, vi viste i dag. Men jeg synes, vi arbejdede det, der skal til. Vi gik ikke bare rundt uden at gide. Det var bare ikke godt nok, og det skal vi være utilfredse med, siger den nybagte, danske landsholdsspiller.

FC Midtjylland slutter klubbens mesterskabssæson med at møde Sønderjyske hjemme næste søndag i sidste runde af Alka Superligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.