Riddersholm: Respektløs opførsel af AGF-tilhængerne

AGF-målmand Steffen Rasmussen blev søndag buhet ud af egne fans. Det skuffer træner Glen Riddersholm.

Bo Amstrup Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Bo Amstrup Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Der blev sat en rekord søndag aften, som AGF-træner Glen Riddersholm nok forsøger at glemme hurtigst muligt.

7-0 til Brøndby stod der på lystavlen, og det er AGF's største nederlag i Alka Superligaen nogensinde.

- Et rødt kort og en hurtig indskiftning, der også bliver skadet, det ryster en organisation, der i forvejen mangler nogle spillere op gennem aksen, så der er måske noget af svaret.

- Det er klart, vi også må lette hatten for en sublim præstation af Brøndby. De smadrer jo boldene ind.

- Det var fantastisk flotte mål, så der ligger noget af svaret. Man kan altid tabe fodboldkampe, men det er klart, at 7-0 er surrealistisk, siger Glen Riddersholm.

Han kunne sammen med resten af truppen høre et publikum, der løbende luftede deres utilfredshed med kampens udvikling. Især AGF’s målmand, Steffen Rasmussen, fik nogle hårde ord med.

- Jeg forstår folks frustration og ærgrelse. Respekt skal man gøre sig fortjent til at få, og jeg synes, Steffen Rasmussen fortjener respekt for den karriere, han har haft i AGF, og den måde vores fans behandler ham på i dag, det er respektløst.

- Jeg har aldrig været med til noget lignende, ligesom jeg heller ikke har været med til noget lignende den her ydmygelse i dag, sagde han.

Steffen Rasmussen startede sæsonen på bænken, efter AGF hentede den serbiske målmand, Aleksandar Jovanovic, men en skade hos konkurrenten har givet plads til den tidligere anfører. Han bemærkede også tilråbene fra egne fans.

- Når jeg går på banen, så forsøger jeg at gøre mit bedste, og det har jeg altid gjort, og det vil jeg fortsætte med. Men én ting er sikkert, det hjælper jo ikke nogen at blive tilråbt på den måde. Det er klart, det gør sindssygt ondt. Det rammer vores stolthed.

- Jeg lægger selvfølgelig mærke til, at der er lidt piften og buhen, men det må folk om. De har betalt 100 kroner for at få lov til at råbe og skrige, og sådan er det, siger Steffen Rasmussen efter kampen.

AGF er med nederlaget nummer syv i Superligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.