Riddersholm revser AGF-spillere efter overraskende pokalexit

AGF røg ud til 1. divisionsholdet FC Fredericia torsdag aften i pokalturneringen.

Superliga FC Nordsjælland - AGF 1-2 Foto: /ritzau/Jens Dresling/arkiv

Superliga FC Nordsjælland - AGF 1-2 Foto: /ritzau/Jens Dresling/arkiv

AGF fortsætter rutsjebaneturen i denne sæson.

Efter en flot udesejr mandag aften over topholdet i Alka Superligaen, FC Nordsjælland, blev det torsdag hverdag igen for AGF.

Her måtte holdet fra Aarhus overraskende se sig slået ud af pokalturneringen efter nederlag på 0-1 til FC Fredericia, der ligger nummer ni i 1. division.

Holdets cheftræner, Glen Riddersholm, havde da også svært ved at forklare, hvordan det kunne gå så galt, efter at AGF havde spillet en fornuftig første halvleg.

- Til gengæld må jeg sige, at det var vanvittigt dårligt, det vi leverede, efter at vi kom bagud. Vi lignede ikke nogle, der spillede ud fra den plan, vi havde lagt, siger han til Århus Stiftstidende.

FC Fredericias Brent McGrath stod for kampens eneste mål, da han midtvejs i anden halvleg sendte den tidligere AGF-spiller Dennis Høeghs indlæg i mål.

- Vi mistede overblikket, og det var ikke engang de unge, men også de erfarne. Ud over exitten fra pokalen, som er skuffende i sig selv, så kan jeg simpelthen ikke forklare, hvordan vi kunne famle rundt og forære dem chancer på det niveau, som vi gjorde til sidst, siger Riddersholm.

Nu kan AGF i stedet koncentrere sig fuldt ud om Alka Superligaen, hvor holdet lige nu ligger nummer syv.

- Det er en stor skuffelse at ryge ud - pokalen betyder meget i AGF. Det mest nærliggende vil være at sige, at det var de udskiftninger, vi lavede i dag, som gjorde udslaget. Men det synes jeg nu ikke, siger Glen Riddersholm.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.