Rideklub i kaos

Åben strid mellem ny og gammel bestyrelse i Dronninglund Rideklub

Dronninglund Rideklub har været i krise, siden den blev nødt til at flytte fra sit gamle hjemsted på Dronninglund Hovedgaard. Klubben har i øjeblikket 47 medlemmer og tre rideskolehold med syv elever.
Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Dronninglund Rideklub har været i krise, siden den blev nødt til at flytte fra sit gamle hjemsted på Dronninglund Hovedgaard. Klubben har i øjeblikket 47 medlemmer og tre rideskolehold med syv elever. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

DRONNINGLUND:Der hersker komplet kaos i Dronninglund Rideklub, og det føg med beskyldninger, da klubben lørdag havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling på klubbens nye hjemsted, Holtegaard.

Bestyrelsen har åbenbart delt sig i to fraktioner efter at rideklubben 1. maj flyttede til Holtegaard, og ifølge dagsordenen for den ekstraordinære generalforsamling, skulle medlemmerne tage stilling til, om klubben skulle blive på Holtegaard eller fusionere med Hjallerup Rideklub.
Så vidt kom det dog ikke, for dirigenten konstaterede, at der ikke var rundsendt et oplæg til en eventuel fusion med Hjallerup Rideklub, og derpå blev den ekstraordinære generalforsamling udskudt i seks uger.
Mødet fortsatte dog, og der blev talt med store bogstaver, blandt andet om så alvorlige forhold som formodede uregelmæssigheder i klubbens økonomi.

Omkring 30 mennesker deltog i mødet, og flere opfordrede til samarbejde.

- Den måde, der snakkes på, er et symptom på klubbens problemer. Det er ikke konstruktivt overhovedet, mente et medlem.
Bestyrelsen skal nu have et møde om fremtiden med en repræsentant fra DRF.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.