Rieks skifter til de svenske mestre fra Malmø

Søren Rieks skal tørne ud for den svenske mesterklub, Malmö FF, og han håber på europæisk fodbold.

Ritzau
Danske Søren Rieks (til venstre) tager et skridt op i den bedste svenske række og skifter IFK Göteborg ud med mesterholdet Malmö FF. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe
Fodbold 12. januar 2018 13:09

Den danske fodboldspiller Søren Rieks skifter fra IFK Göteborg til Malmö FF i den bedste svenske liga. Kontrakten løber til 2020, skriver den 30-årige danskers nye klub på sin hjemmeside.

Søren Rieks er glad for skiftet, og han mener, at han er kommet til en topklub.

- Rent sportsligt er det (Malmö FF, red.) noget af det bedste i Skandinavien, siger offensivspilleren til klubbens hjemmeside.

- I mine år i Sverige har Malmö FF ligget i toppen, spillet i Europa og næsten altid vundet titler. Jeg håber, at jeg kan fortsætte traditionen med at vinde titler og spille i Champions League, siger Rieks.

Malmö FF er blevet mester i Allsvenskan i de seneste to sæsoner, og Rieks bliver holdkammerat med Lasse Nielsen, der i disse dage er med ligalandsholdet i Abu Dhabi for at forsøge at spille sig ind i VM-varmen.

Søren Rieks skiftede i 2012 fra Esbjerg til hollandske NEC Nijmegen. Der blev han i to år, inden han tog til Sverige og IFK Göteborg i 2014.

Det blev til 117 kampe for IFK Göteborg, og Rieks har scoret 33 mål for klubben inden skiftet til Sydsverige.

Han står noteret for tre landskampe og en enkelt scoring i landsholdstrøjen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...