Rift om VM-billetter i Arena Nord

DHF’s kommercielle direktør forventer alle tilskuerpladser besat til samtlige VM-dage i kvindehåndbold i Frederikshavn

Arena Nords direktør, Per Malmberg, kan se frem til en fyldt Arena Nord, når der spilles VM-kampe i december.Arkivfoto: Peter Broen

Arena Nords direktør, Per Malmberg, kan se frem til en fyldt Arena Nord, når der spilles VM-kampe i december.Arkivfoto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Interessen for at få en tilskuerplads i Arena Nord ved det kommende VM i kvindehåndbold er kolossal, og her og nu melder Dansk Håndbold Forbund (DHF) om udsolgt til første kampdag lørdag 5. december og til fredag 11. december.

- I DHF er vi rigtig godt tilpas med den nærmest vilde interesse der er, for at sikre sig en VM-billet til kampene i Arena Nord, siger Henrik M. Jacobsen, der er kommerciel direktør i håndboldforbundet.

Han uddeler store, verbale roser til Arena Nords direktør Per Malmberg og kompagni for at sørge for, at rigtig mange nordjyder og ikke mindst nordmænd har vist interesse for at sikre sig en billet til VM-kampene.

Flere billetter i sigte

Henrik M. Jacobsen understreger samtidig, at selv om der i øjeblikket er udsolgt til kampdagene 5. og 11. december, betyder det ikke, at samtlige 2800 pladser i Arena Nord er besatte.

- Der tilføres formentlig flere billetter til samtlige kampdatoer, når vi henholdsvis 1. og 29. september har fuldt overblik over, hvor mange pladser diverse tv-stationer, presse, IHF (Internationalt Håndbold Forbund) samt de seks deltagende VM-nationer i Arena Nord får brug for.

- Først derefter ved vi præcist, hvor mange billetter vi kan sælge, men under alle omstændigheder er jeg overbevist om, at samtlige pladser i Arena Nord bliver besat på alle spilledatoer fra 5.- 13. december, siger den kommercielle direktør fra DHF.

Henrik M. Jacobsen er overordnet meget tilfreds med billetsalget til de fire spillepladser i Herning, Kolding, Næstved og Frederikshavn.

- Og i Frederikshavn er det ikke mindst interessen fra nordmænd, vi har noteret os, hvilket naturligvis også er positivt for hele Nordjylland, påpeger DHF-direktøren.

I Arena Nord kan direktør Per Malmberg dårligt får armene ned i ren begejstring over den store interesse.

- Den nye multihal gør det hele endnu mere positivt omkring Arena Nord, og nu handler det om at få styr på en masse praktisk i forhold til VM, siger Malmberg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.