Rigtig målfest i lokalopgør i Arena Nord

Brønderslev Hot Shots slog Frederikshavn Bulldogs 10-8

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Lokalslaget i Arena Nord i mændenes liga i floorball mellem Frederikshavn Bulldogs og Brønderslev Hot Shots blev et sandt drama med hele 18 mål.

Gæsterne fra Brønderslev kunne trække sig sejrrigt ud af dysten med en smal sejr på 10-8 efter perioderne 2-5, 4-3, 2-2, og hos Hot Shots var Niklas Juul Jensen helt på toppen med ikke færre end syv pletskud i slaget om Vendsyssel, der i øvrigt blev sendt direkte i Kanal Sport.
Allerede inden kampen offentliggjorde Hot Shots, at det svenske es, Martin Dahlgren, fortsætter i klubben sæsonen ud, efter at det er lykkedes for klubben at finde en del lokale sponsorer, som gerne vil give en hånd med for at beholde Martin Dahlgren i Brønderslev.
Frederikshavn Buuldogs havde da også meget fokus på Martin Dahlgren kampen igennem, og det gav ekstra plads til Hot Shots danske storspiller, Niklas Juul Jensen, som takkede pænt for muligheden og benyttede lejligheden til at score ikke færre end syv af Hot Shots ti mål.

Hver sin periode

Hot Shots var dominerende i første periode, som de vandt solidt med 5-2, men i anden periode kom hjemmeholdet fra Bulldogs stærkt tilbage, ikke mindst fordi Hot Shots i den periode også lavede en del personlige fejl.

Bulldogs nåede helt op på 6-6, inden Hot Shots slog til igen med et par hurtige mål til 8-6 inden sidste periode.
Her blev der spillet mere forsigtigt, og holdene så hinanden an.
Bulldogs sad i den periode på det meste af spillet, og i de sidste knap fire minutter blev der scoret to gange af begge hold.
Dermed kunne det absolutte førerhold i vestkredsens Umbroliga rejse hjem med alle tre point efter en sejr på 10-8.

Tilfreds træner

Trods nederlaget til lokalrivalerne var Buldogs-træner, Martin Schön, tilfreds med sit mandskabs indsats.

- Jeg er meget imponeret over især vores 2. kæde med Lasse Haagensen i spidsen, som i angrebszonen gjorde næsten som de ville, siger Schön.
Hot Shots topper rækken med 22 point for otte kampe, mens Bulldogs er nummer fire med 11 point for syv kampe.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
40.000 kunder uden strøm - beboere hørte stort brag
Luk