Thisted

Rigtige mænd fik sved på panden

Hele 32 hold dystede i løbet i Thisted

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Diana Holm

THISTED:De løb, cyklede, kravlede og klatrede. Slæbte dæk og skød til måls. Hele 96 mænd, fordelt på 32 hold, deltog tirsdag aften i Rigtige Mænd Løbet i Thisted, og de fleste gav den hele armen, uanset om de havde trænet på forhånd eller ej.

Rigtige Mænd Løbet foregik som et stjerneløb med start og målområde ved Thisted Sejlklub. Der var i alt syv poster med forskellige opgaver, hvilket bragte mændene rundt i Thisted. Ved Søbadet gjaldt det for eksempel om med bind for øjnene at forcere en bane af reb, og et andet sted skulle man skyde til måls med golfbolde.

Det var andet år i træk, der blev afholdt Rigtige Mænd Løb i Thisted, og deltagerantallet var i år markant større end sidst. I år havde man valgt at lægge starten samtidig med Thisted Byløb, idet der var fælles stævneplads ved sejlklubben.

På forhånd var der 93 tilmeldinger til Thisted Byløb, men i det fine vejr kom der lige så mange eftertilmeldinger, så det samlede antal løbere kom op på 186.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.