Rihanna i det store skrud ned ad kirkegulvet

Sangerinden Rihanna var forleden trukket i festtøjet, da hun skulle være brudepige for sin assistent.

Sol, strand og masser af romantik. Den amerikanske ø Hawaii er ikke det værste sted, man kan forestille sig at holde sit bryllup.

Selvom det ikke var hende selv, der stod for skud, så den amerikanske sangerinde Rihanna ud til at more sig, da hun for nylig stod brudepige for sin assistent og veninde Jennifer Morales.

"Diamonds"-hitmageren har således delt flere festlige billeder af sig selv i brudepigekjole på sin profil på det sociale billeddelingsmedie Instagram.

De i alt ti brudepiger var alle klædt i forskellige nuancer af blå og violet. Rihannas kjole, som var i sart lyng, så ud til at fremhæve sangerindes fortrin særlig godt.

Det ses blandt andet på et billede med teksten "Os", hvor Rihanna skridter ned ad det udendørs kirkegulv sammen med en af de andre brudepiger.

På Rihannas Instagramprofil er der desuden flere billeder af bruden og brudepigerne, der forud for brylluppet poserer i specialdesignede pink badekåber med ordet "Bridesmaides" (brudepiger) indgraveret. 

Rihanna ankom tilsyneladende til palmeøen et par dage forud for brylluppet. Den barmfagre sangerinde har nemlig ligeledes delt flere letpåklædte billeder af sig selv på stranden og ved swimmingpoolen.

Rihanna har aldrig selv været gift. Hun dannede i en årrække par med sangeren Chris Brown, som er senere er blevet dømt for at udøve vold mod hende.

Se alle Rihannas billeder fra brylluppet og ferien på Hawaii her: https://instagram.com/badgalriri/

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden