Rihanna om Roskilde: En af de bedste aftener i mit liv

Sangerinden Rihanna strøede om sig med kærlige komplimenter, da hun indtog Roskilde Festivals Orange Scene.

Rihanna om Roskilde: En af de bedste aftener i mit liv

- Wow, hvad sker der! Det er fandme vildt, jeg elsker det!

Nogenlunde sådan - med et par bandeord frasorteret - kan det oversættes, hvis man vil høre, hvad sangerinden Rihanna mener om sin første optræden på Roskilde Festival, der foregik fredag aften.

På scenen var verdensstjernen ikke bleg for at rose det talstærke publikum, der var mødt op for at se hende.

De måtte dog vente i godt og vel en halv time, før den forsinkede sangerinde gik på scenen.

- Jeg har været på turné i rigtig mange år, men det her, det er næsten ikke til at tro på, sagde hun, mens hun lod øjnene glide over de tusindvis af mennesker, der var klar til at feste foran scenen.

Et af sangerindens første numre var "Birthday Cake", som hun ganske kontroversielt har lavet med sin tidligere kæreste, Chris Brown, der er dømt for vold imod hende.

Herefter gik det slag i slag med hits som "Man Down", "Umbrella" og "We Found Love".

- Jeg elsker jer. Jeg kan føle kærligheden fra jer, og jeg elsker også jer, sagde sangerinden, der på aftenen var iført en ankel-lang hvid kjole med korte ærmer og sorte striber og ordet "Poison" (Gift, red.) skrevet hen over brystet.

Hun bar også en matchende kasket, der bagpå havde et tørklæde hængende, som hun nonchalant gemte ansigtet bag på vej ind og ud af scenen.

Senere blev den samme kjole gjort lårkort, men der var ellers ingen tøjskift fra modeikonet, der også nåede forbi hits som "Rude Boy" og "S&M", før hun rundede aftenen af med monsterhittet "Diamonds" og endnu en tak til Roskilde-gængerne.

- Det her har været én af de bedste aftener i mit liv. Jeg må komme tilbage snart, i var så søde ved mig. Det her er ikke noget, jeg ser hver dag, sagde hun, inden hun forlod scenen for sidste gang.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.