Rihanna savner sin numse

Sangerinde og skuespillerinde Rihanna er utilfreds med sin størrelse 34 og savner de runde kvindeformer.

Rihanna savner sin numse

De fleste kvinder går med drømme om at komme af med elskovshåndtagene og den store bagdel, men for sangerinden Rihanna går drømmene i modsat retning, efter hun er gået ned i en lille størrelse 34.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Where Have You Been-sangerinden indrømmer nemlig, at hun langt hellere vil have en fyldig numse og sine tidligere runde former tilbage end rende rundt med en spinkel silhuet.

- Jeg er en størrelse 34, og jeg er ikke glad for det! Det er alt for lidt. Jeg foretrækker at være lidt mere fyldig. Jeg vil have min gamle numse tilbage!, fortæller Rihanna til magasinet Us Weekly.

Den 24-årige sangerinde arbejder i øjeblikket på sit syvende album og forsøger at klemme lidt afslapningstid ind mellem indspilningerne.

Men hendes tætpakkede kalender har en slankende effekt på den berømte sangerinde.

- Jeg vil gerne lave to film mere, før jeg skal tournerer næste år. Mit program er helt vildt. Jeg får intet søvn. Det er hårdt for kroppen, fortæller Rihanna.

For nylig viste sangerinden sig i en reptil-inspireret sort kjole fra Tom Ford, der på en og samme tid skabte beundring og bekymring hos hendes fans.

De er bange for, at Battleship-skuespillerinden har problemer og derfor taber sig.

/ritzau/