Rihanna til fans: Stop med at fange pokémoner

Sangerinden Rihanna vil ikke have, at publikum fanger pokémoner eller skriver til deres kærester, når hun giver koncert.

Spillet Pokémon Go har på rekordtid fået millioner af brugere verden over, som kan ses vandre rundt på gader og stræder i jagten på de virtuelle pokémoner. Men nu må det være nok.

Det mener i hvert fald sangerinden Rihanna, som til en koncert i weekenden opfordrede folk til at lægge mobiltelefonerne i lommerne og i stedet nyde showet.

- Jeg vil ikke se jer skrive til jeres kærester. Jeg vil ikke se jer fange pokémoner, lød det fra sangerinden til de mange koncertgængere, som var mødt op til "Needed You"-stjernens koncert.

Det er langt fra første gang, at den 28-årige sangerinde fra Barbados beder sit publikum om at vende opmærksomheden væk fra mobiltelefonerne og i stedet fokusere på, hvad der sker på scenen.

Under en koncert for nylig i London bad superstjernen også sine mange fans om at pakke telefonerne væk. Hun tilføjede dog med et grin den undtagelse, at telefonerne kunne blive fremme, hvis publikum kun tog billeder af hende.

Rihanna afslutter sin Anti World-turné 18. august i Belgien. Inden da ligger hun dog vejen forbi Skanderborg, hvor hun giver koncert til årets Smukfest.

Se Rihannas besked til koncertgængerne her: https://twitter.com/TheShadyFacts/status/757362619493777408

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst