Rihanna undskylder for fravær under flytur

De omkring 150 fans og journalister, der skulle have tilbragt en uge med Rihanna har nærmest ikke set hende.

Rihanna undskylder for fravær under flytur

For at promovere sit nye album satte sangerinden Rihanna sig i sidste uge på et fly, der skulle bringe hende til syv byer på syv dage, hvor hun ville spille syv koncerter.

En fantastisk idé - især, da sangerinden også inviterede både hardcore fans og journalister fra hele verden til at flyve med rundt på den lille verdensturné.

Men det blev slet ikke den oplevelse, som de 150 fans og journalister havde regnet med.

Bortset fra en enkelt gang, hvor Rihanna i begyndelsen af mini-turnéen dukkede op fra flyets business class-afdeling, har der nemlig ikke været de store muligheder for at komme tæt på sangerinden.

Selvom hun rejste med samme fly, har hun nemlig holdt sig for sig selv - skærmet af sikkerhedsvagter.

Det har i flere tilfælde fået fans og journalister til at råbe og synge for at få sangerindens opmærksomhed - dog uden held.

Først på vej mod den sidste by, New York, fik de medrejsende igen mulighed for at tale med sangerinden. Da undskyldte hun, at hun havde været så fraværende.

- Jeg ved godt, at i ikke fik så meget snavs om mig, som i havde håbet. Men jeg var nødt til at opføre mig pænt. Alligevel lyder min stemme af helvede til, sagde sangerinden ifølge magasinet US Weekly.

- Det er umuligt at tilbringe tid med alle, og det er jeg ked af, at jeg ikke kunne. Men det her var fantastisk, og jeg ville helt klart gøre det igen, fortalte sangerinden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst