Riis bliver direktør

Barry Greenwood fratræder hos det danske hold

Bjarne Riis bliver direktør hos Team Saxo-Tinkoff. Arkivfoto: Niels Meilvang/Scanpix

Bjarne Riis bliver direktør hos Team Saxo-Tinkoff. Arkivfoto: Niels Meilvang/Scanpix

KØBENHAVN:Holdejer Bjarne Riis bliver administrerende direktør for det danske cykelhold Team Saxo-Tinkoff, efter at Trey Greenwood med udgangen af marts fratræder posten.

Trey Greenwood fratræder sin stilling som administrerende direktør i Riis Cycling efter fem og et halvt år i virksomheden. Og den post overtager Bjarne Riis.

- Jeg har igennem et stykke tid arbejdet med at nytænke vores organisation, fordi jeg har følt et behov for yderligere at skærpe både vores fokus på den kommercielle del af forretningen og på vores sportslige profil.

- Det er en proces, der nu er startet, siger Bjarne Riis til holdets hjemmeside.

Trey Greenwood har i forbindelse med en større reorganisering af Riis Cycling ikke ønsket at fortsætte i virksomheden, og derfor forlader han cykelholdet efter gensidig aftale med ledelsen i Riis Cycling, lyder forklaringen.

Bjarne Riis og resten af ledelsen har igennem nogen tid arbejdet med at reorganisere virksomheden for yderligere at styrke fokus på såvel de kommercielle som de sportslige aktiviteter.

- Beslutningen har samtidig betydet, at Trey har ønsket at søge nye udfordringer uden for Riis Cycling. Den beslutning har jeg både forståelse og stor respekt for.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Trey for den kæmpe indsats, han har leveret i sine år hos Riis Cycling, og jeg ønsker ham al mulig medvind i fremtiden, siger Bjarne Riis.

Det betyder, at Bjarne Riis nu overtager titlen som administrerende direktør og dermed får endnu mere magt på sit eget cykelhold.

En stor del af arbejdsopgaverne bliver samtidig fordelt i to nye stillinger, hos en teknisk direktør og en kommerciel direktør.

Ricardo Scheidecker tiltræder stillingen som teknisk direktør, mens rekrutteringsprocessen i forhold til at finde en ny kommerciel direktør går i gang omgående, oplyser det danske cykelhold.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.