Riis: Jeg har stadig meget at give cykelsporten

Bjarne Riis afviser spekulationer om, at han er ved at trække sig fra sit cykelhold.

Riis: Jeg har stadig meget at give cykelsporten

Bjarne Riis har glimret ved sit fravær ved mange store cykelløb i 2013. Han viste sig kort før starten på Paris-Roubaix, og i Tour de France dukkede han først op ved mandagens 3. etape.

Alligevel afviser han blankt spekulationer om, at han er i færd med at trække sig fra sit cykelhold.

- Jeg har ingen ambitioner om at trække mig. Jeg vil gerne indrømme, at det har været en hård tid for mig personligt, men jeg har også haft travlt med at lave en omorganisering af min organisation.

- Det har været spændende, siger han til de ventende journalister mandag.

- Jeg føler, at jeg har en fremtid i cykelsporten. Jeg føler, at jeg allerede har givet rigtigt meget i forhold til den cykelsport, som vi gerne vil se.

- Jeg har meget at give det her hold, rigtigt meget endnu. Jeg har mange ambitioner. Vi står overfor det måske mest spændende Tour de France nogensinde. Det er også min historie. Jeg føler absolut, at jeg skal være en del af det her.

- Jeg føler også, at jeg var været med til at bidrage til, at cykelsporten er gået den rigtige vej. Jeg har været forkæmper for det biologiske pas, som kører i cykelsporten, siger Bjarne Riis.

Den danske holdejer ønskede, da han viste sig i Calvi før starten på 3. etape i Tour de France, ikke at svare på spørgsmål om doping, fordi han henviste til en undersøgelse hos Anti Doping Danmark i relation til Michael Rasmussens indrømmelser og forklaringer.

Bjarne Riis ville heller ikke kommentere, om han har været indkaldt til afhøringer, og således heller ikke, om han frygter, at der på baggrund af undersøgelsen, er risiko for, at han ikke har en plads i cykelsporten i fremtiden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.