Riis-sponsor kalder Hamilton alkoholiker

Oleg Tinkov har ikke meget til overs for Tyler Hamiltons skriverier om fortiden på Bjarne Riis' cykelhold.

Riis-sponsor kalder Hamilton alkoholiker

Uanset hvad der måtte være op og ned i de historier om dopingbrugen på Bjarne Riis' cykelhold, som eks-CSC-rytteren Tyler Hamilton har udgivet i bogform, behøver holdejeren ikke frygte sanktioner fra sin russiske hovedsponsor.

Bankbossen Oleg Tinkov mener ikke, at man kan stole på Hamilton, der i 2007 kørte for Tinkoff Credit Systems, som russeren ejede.

- Han er lidt underlig. Jeg kan forstå, at han har problemer med alkoholisme.

- Jeg er ligeglad med, hvad han skriver om Bjarne. Han er en skør mand, som vil tjene penge på at skrive, den her bog, og jeg gider ikke engang læse den, siger Tinkov til BT i forbindelse med cykelløbet Vuelta a España.

Russeren har ikke tænkt sig at drage nogen konklusioner af de påstande om organiseret doping, som Hamilton fremfører i bogen.

- Hvorfor skulle jeg interesse mig? Hvem er Hamilton? Han er en eller anden ex-ex-rytter, som skriver et eller andet for at sælge en bog. Det får ingen indflydelse, siger han.

Tyler Hamilton fortæller i bogen, hvordan Oleg Tinkov accepterede, at rytterne på Tinkoff Credit Systems tog doping - bare de ikke blev taget i det.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.