Riis-stjerne var tæt på en tredobbelt salto

Nick Nuyens i dramatisk situation

BOULOGNE-SUR-MER:Saxo Bank-Tinkoff Banks bedste mand til finalen på Tourens 3. etape, klassikerrytteren Nick Nuyens, blev stoppet af et styrt kort fra målstregen og mistede dermed chancen for at køre med at topresultater.

- Jeg prøvede at overhale bagfra. Jeg følte mig stærk med 300 meter til mål, og jeg havde stadig noget at give af. Men pludselig var der en rytter, som røg i asfalten, og jeg var tæt på en tredobbelt saltomortale.
- Jeg var heldig, at jeg fik stoppet cyklen. Det er noget lort, for holdet kørte mig fint frem, siger Nick Nuyens.
Belgieren følte sig stærk, og han ville gerne have åbnet op for gassen lidt tidligere på etapen, men det forhindrede holdkammeraten Michael Mørkøv, som var i udbrud.
- Jeg ville nok gerne have angrebet lidt før, men så længe vi havde Michael Mørkøv fremme, var det bedre ikke at gøre det, så han kunne få sine point.
- Når man er med fremme og stadig føler, at man har noget at give, så er det noget lort med sådan et styrt. Det er klart, at Peter Sagan er stærkest og måske også Edvald Boasson Hagen. Men jeg kunne have gjort det godt.
Spørgsmål: Føler du, at du kunne have kørt efter et resultat i dag?
- Ja, det er helt sikkert. Jeg kom bagfra og var ved at overhale, da det skete. Jeg var heldig ikke at styrte selv, siger Nuyens.
Sejren kunne han dog næppe tage fra den hurtige slovak Peter Sagan, som var ganske suveræn.
- Men hvis du ser, hvordan Sagan kører, så er det klart, at min spurt ikke ville ændre noget. Men om jeg kunne have kørt i top-10, det ved vi aldrig, siger Nick Nuyens.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.