Rikke Møller misser EM-medalje i favoritdisciplin

Der var ingen medalje til Rikke Møller Pedersen i 200 meter brystsvømning ved EM i Glasgow tirsdag aften.

Rikke Møller Pedersen formåede ikke at sikre en EM-medalje ved mesterskabet i Glasgow, da hun blev nummer fem i finalen i 200 meter brystsvømning. Foto: Darko Bandic/Ritzau Scanpix

Rikke Møller Pedersen formåede ikke at sikre en EM-medalje ved mesterskabet i Glasgow, da hun blev nummer fem i finalen i 200 meter brystsvømning. Foto: Darko Bandic/Ritzau Scanpix

Rikke Møller Pedersen jagtede en EM-medalje tirsdag ved mesterskabet i Glasgow, men danskeren kunne ikke levere metal på sin favoritdisciplin.

I finalen i 200 meter brystsvømning sluttede Rikke Møller Pedersen på femtepladsen i tiden 2 minutter og 24,73 sekunder.

Guldmedaljen blev vundet af russiske Yuliya Efimova, der brugte 2 minutter og 21,31 sekunder på at vinde guldet. Spanske Jessica Vall Montero fik sølv i tiden 2 minutter og 23,02 sekunder, mens Molly Renshaw tog sig af bronzemedaljen.

Selv om det ikke blev til en medalje, så var Rikke Møller Pedersen ikke slået helt ud bag efter.

- Det var et spændende løb at være med til.

- Jeg fik ikke disponeret mine kræfter, som jeg havde håbet på. Efter 100 meter tænkte jeg, det er helt okay, og så fik jeg det ikke ud.

- Jeg følte, jeg havde et overskud, som jeg tager med mig videre. Det havde jeg ikke regnet med, siger Rikke Møller Pedersen ifølge TV2 Sport.

Der var også dansk deltagelse i finalen i kvindernes 4 x 200 meter fri.

Tidligere tirsdag kvalificerede den unge danske kvartet med Laura Glerup Jensen, Emily Gantriis, Maria Grandt og Helena Rosendahl Bach sig til finalen.

Her var Signe Bro tirsdag aften valgt i stedet for Maria Grandt i finalen, men danskerne sluttede langt fra medaljerne og sluttede som nummer syv med tiden 8 minutter og 4,43 sekunder.

EM-guldet gik til Storbritannien, mens Rusland og Tyskland fik henholdsvis sølv og bronze.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.