"Ringenes Herre"-skønhed er blevet mor igen

Skuespillerinden Liv Tyler og sportsagent-kæresten Dave Gardner er blevet forældre til en lille dreng. Tyler har i forvejen sønnen Milo.

Der er ren babylykke hjemme hos Liv Tyler.

10 år efter at hun blev mor for første gang, har nu fået endnu en søn.

Den 37-årige skuespillerinde fødte onsdag den 11. februar en lille dreng, hvis navn endnu ikke er offentliggjort. Det bekræfter hendes repræsentanter over for magasinet People.

- Han er rask, og alle er meget glade, lyder den lykkelige erklæring på Tylers vegne.

Skuespillerinden lagde tidligere samme onsdag et billede af sig selv ud på sin Instagram-profil, hvor hun med højgravid, bristefærdig mave står foran The New York City Ballet. Hun har gennem hele sin graviditet flittigt delt graviditetsbilleder på sin Instagram-profil.

Faren til den nyfødte dreng er sportsagenten Dave Gardner, som hun har dannet par med siden 2014, og bedstefaren er ingen ringere end "Aerosmith"-forsangeren, Steven Tyler. Derudover har Liv Tyler den 10-årige søn Milo med eksmanden, musiker Royston Langdon.

Liv Tyler er blandt andet kendt som den smukke elverpige "Arwen" i "Ringenes Herre"-trilogien, hvor hun spiller den elskede til den danske skuespiller Viggo Mortensens karakter.

Se Liv Tyler lige inden fødslen her: http://instagram.com/p/y8Vxr1QQS0/?modal=true

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.