Ripodsten: En ny udfordring for Kuhn

I sæsonens sidste udgave af Ripodsten bliver der set nærmere på Hobro IK’s nye cheftræner

Allan Kuhn blev torsdag præsenteret som ny cheftræner i Hobro IK. Foto: Andreas Falck Jensen

Allan Kuhn blev torsdag præsenteret som ny cheftræner i Hobro IK. Foto: Andreas Falck Jensen

AALBORG:Hobro IK præsenterede torsdag Allan Kuhn som klubbens nye cheftræner.

Den tidligere AaB-assistent og mestertræner hos Malmö FF tager over efter Thomas Thomasberg, der leverede et solidt stykke arbejde og sikrede at Hobro, som oprykker, i rimelig komfortabel stil bevarede pladsen i landets bedste række. Nu skal Allan Kuhn forsøge at følge op på det, og der venter den nye cheftræner en solid udfordring. Han kan blandt andet ikke forvente at råde over sidste sæsons superligatopscorer Pål Alexander Kirkevold, som Hobro håber på at sælge i sommerpausen.

- Allan skal smøge ærmerne op, og det kan blive nødvendigt, hvis Kirkevold forsvinder. Han er kommet til en klub der i modsætning til de andre klubber han har været i, der primært har været topklubber, er et sted hvor han skal have meget ud af lidt, og det er første gang han skal prøve det, men det er måske også meget udfordrende som træner, lyder det fra NORDJYSKEs sportsredaktør Claus Jensen i den nyeste udgave af podcasten Ripodsten.

Han har i panelet selskab af Ole Nielsen, der er tidligere sportschef i blandt andet Randers FC og SønderjyskE samt Christian Flindt Bjerg, der er cheftræner hos Vejgaard B.

I podcasten bliver der også gjort status på AaB’s sæson og set nærmere på superligaoprykkerne Vendsyssel FF. Lyt med i iTunes, SoundCloud mv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.