Ripodsten: Midtbanekriger imponerer med vilje og fysik

AaB’s unge midtbanespiller Oliver Abildgaard er i efteråret blevet en uundværlig brik på superligaholdet

Oliver Abildgaard har i efteråret udviklet sig til en stor profil på AaB’s superligahold. Foto: Lars Pauli

Oliver Abildgaard har i efteråret udviklet sig til en stor profil på AaB’s superligahold. Foto: Lars Pauli

FODBOLD:Efter at have banket på til en fast plads i et par sæsoner er Oliver Abildgaard i denne sæson braget ind ad fordøren på AaB’s superligahold.

Den unge midtbanespiller har i efteråret været den mest iøjnefaldende spiller hos nordjyderne med sin markante fysik og udstråling. Oliver Abildgaard er et af emnerne i den nyeste udgave af NORDJYSKE Mediers fodboldpodcast Ripodsten, og her er der ikke overraskende mange roser til den 22-årige nordjyde, der i efteråret også har spillet sig til en startplads på det danske U21-landshold.

- Han er først og fremmest blevet utrolig fysisk stærk, det er noget af det, han har kæmpet med tidligere, men han har virkelig fået noget havregrød og fået bygget muskler på. Han er springstærk og hovedstødsstærk, og han er tovejsspiller, så det er en drømmespiller at have for en træner. Han løber solen sort, og så har han noget vilje og udstråler noget fandenivoldskhed. Det er noget leder i ham, og han er en klasse over de andre derinde, siger NORDJYSKEs sportsredaktør Claus Jensen.

Han har i studiet selskab af Peter Enevoldsen, der er assistenttræner hos Fortuna Hjørring og Henrik Larsen der er assistenttræner hos Thisted FC. De to klubber bliver der også set nærmere på i podcasten ligesom Hobros tab af topscorer Pål Alexander Kirkevold i resten af efteråret også bliver debateret.

Du kan høre Ripodsten i iTunes, SoundCloud mv.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.