2 spk portvin.
Fremgangsmåde
Dagen før koges mælk op med marven fra en vaniljestang. Tilsæt ris og sukker og lad det små -simre under jævnlig omrøring i ca 12 minutter. Derefter lad det trække i gryden uden varme under, men med låg på i 15 minutter. Herefter tilsættes mandler, som er smuttede og derefter delt i mindre stykker. Lad massen afkøle ind til næste dag i køleskab.
Næste dag røres rismassen lind og jævn. Og tilsættes derefter pisket fløde og en anelse portvin.
Kirsebær sauce
165 g frosne kirsebær
1,5 dl æblejuice
165 g rørsukker
1 dl portvin
1 stang kanel
Vaniljestangen fra ris a la manden
Maizena.
Fremgangsmåde
Juice og sukker koges op og tilsættes krydderierne. Lad blandingen koge i ca 10 minutter og tilsæt kirsebær. Lad det simre lidt, tilsæt portvin og smag til. Tilsidst jævnes med Maizena.
Vi har opdateret vore vilkår og betingelser for din profil på Nordjyske.dk.
Du skal acceptere betingelserne for fortsat at bruge din NORDJYSKE profil, til kommentarer,
adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis og andre digitale tjenester.
Hvis du ikke accepterer betingelserne kan du ikke anvende din profil på Nordjyske.dk og mister derved muligheden for at bruge din
NORDJYSKE profil, til kommentarer, adgang til NORDJYSKE Plus, NORDJYSKE Stiftstidende E-avis og andre digitale tjenester.