Risgård: De løber meget

AaB-spilleren har kigget undrende på japanske Shonan Bellmare de seneste dage

Søren Olsson
Kasper Risgård og resten af AaB-truppen ser til, mens fysisk træner Ashley Tootle forklarer en øvelse. Foto: Jesper Thomasen
AaB 26. januar 2018 06:00 - Opdateret 26. januar 2018 08:35

FODBOLD: Klokken 16 fredag eftermiddag skal AaB i kamp for første gang på turen til San Roque. Det sker, når japanske Shonan Bellmare er modstander i superligaholdets tredje testkamp denne vinter.

AaB’erne har de seneste dage haft rig mulighed for at kigge nærmere på modstanderen, da japanerne, der vandt J-League 2 i sidste sæson, har trænet ved siden af AaB - og også bor på samme hotel som nordjyderne.

- Vi har godt nok stået og studeret dem en del, og det er ikke meget, de har trænet med bold. De løber meget, det må vi bare sige. Og jeg forventer også lidt, at det er nogle spillere, der bare kan løbe solen sort. Men det er en spændende test for os. Det er ikke så tit, man har muligheden for at støde ind i et asiatisk hold, siger Kasper Risgård.

Han spillede fra start, da AaB i lørdags vandt den seneste testkamp over IFK Göteborg med 3-1.

- Jeg vil sige, at de her træningskampe betyder meget for os. Og jeg mener, at der var en positiv udvikling fra den første kamp i Randers til det, vi så i den anden kamp i Göteborg. Det håber jeg meget på, at vi kan bygge videre på imod japanerne, siger Risgård.

Shonan Bellmares nok mest kendte navn er den brasilianske forsvarsspiller Andre Bahia, der tidligere i karrieren spillede hele syv sæsoner for Feyenoord i Holland.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...