AaB

Risgård efter ny AaB-nedtur: De havde læst os

AaB tabte for tredje gang på stribe på hjemmebane

Kasper Risgård hjælpes op af Oliver Abildgaard efter en kampens mange dueller på midtbanen. Foto: Laura Guldhammer

Kasper Risgård hjælpes op af Oliver Abildgaard efter en kampens mange dueller på midtbanen. Foto: Laura Guldhammer

FODBOLD:AaB’s erfarne midtbanespiller Kasper Risgård havde fået en sjælden chance fra start på den centrale midtbane, da AaB søndag aften tog imod Vendsyssel FF; men ligesom holdkammeraterne kunne han ikke komme igennem Vendsyssels defensive mur, der gav gæsterne en sejr på 1-0.

Det var tredje gang i træk, at AaB tabte på hjemmebane. Dermed skal AaB stadig spole kalenderen helt tilbage til august for at finde den seneste sejr på hjemmebanen.

- Og der er jo ikke noget, vi hellere vil end at vinde her på hjemmebane og give tilskuerne en god oplevelse. Det er virkelig frustrerende at stå her efter sådan en kamp, siger Kasper Risgård, der havde fået chancen fra start på den centrale midtbane.

- Men vi må bare sige tillykke til dem. De havde læst godt på opgaven og set, hvordan de andre hold har spillet imod os. Og igen havde vi særdeles svært ved at bryde dem op. VI har masser af spil, og jeg synes egentlig også, at vi kommer til mange afslutninger. Men det er nok rigtig nok, at det er sådan nogle halve chancer, vi får flest af, siger han.

- Jeg skal hjem og se kampen igen, før jeg for alvor har et indtryk af det. Men vi skal have mere ud af al den boldbesiddelse, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst