Risgård er i bedring

Midtbanespilleren håber på at kunne deltage i topkampen mod Brøndby

Mathias Hove Andersen
Kasper Risgård (th.) træner igen med på Hornevej i Aalborg Øst. Arkivfoto: Michael Bygballe
Sport 9. september 2016 06:32 - Opdateret 9. september 2016 06:52

AALBORG: 33-årige Kasper Risgård er startet inde i samtlige superligakampe i denne sæson, men den seneste kamp mod AGF sluttede allerede i det 32. minut for AaB-profilen, der måtte trække sig på grund af problemer med det ene baglår.

Derefter fulgte halvanden uges pause, men de seneste dage har den offensive midtbanespiller igen snøret støvlerne, og der er en reel forhåbning om, at han kan deltage i søndagens topkamp mod Brøndby på NORDJYSKE Arena.

- Mit baglår er i bedring, men det er stadig spændt, og det går desværre ikke lige væk hen over en weekend. Jeg har døjet med det i et stykke tid, men i de fleste tilfælde kan jeg godt spille med det, og jeg er ikke bange for, at det ender med en fibersprængning. Nogle gange spænder det dog så meget op, at jeg nærmest ikke kan spille, og det var det, der skete mod AGF, lyder forklaringen fra Kasper Risgård.

De kommende dage vil vise, om Kasper Risgård får grønt lys af lægestaben og trænerteamet, men hovedpersonen virker ganske fortrøstningsfuld.

- Jeg er egentlig rimelig positiv i forhold til at træne med, og jeg håber meget på, at jeg kan melde mig klar, siger Kasper Risgård.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...