Risgård er træt af brændte chancer trods sejr

AaB's Kasper Risgård mente bestemt ikke, at resultatet i 2-1-sejren over Silkeborg afspejlede spillet.

AaBs Kasper Risgård sur over en manglende aflevering, søndag eftermiddag i superligakampen i Silkeborg. Foto: Joachim Ladefoged/POLFOTO

AaBs Kasper Risgård sur over en manglende aflevering, søndag eftermiddag i superligakampen i Silkeborg. Foto: Joachim Ladefoged/POLFOTO

Silkeborg blev kørt ud af egen bane, da AaB i næstsidste spillerunde skaffede sig tre point på Mascot Park.

Allerede efter to minutter kom nordjyderne foran, men trods et hav af chancer lykkedes det ikke at sætte tingene på plads for alvor.

- Den her kamp skulle vi jo have vundet stort. Når jeg tæller chancerne i hovedet, er det jo vanvittigt, hvad vi brænder, siger Kasper Risgård.

Med kun en enkelt kamp tilbage og det, der ligner en femteplads, kan Risgård også konkludere lidt på sæsonen. Og han mener, at Silkeborg-kampen udmærket viste, hvad der har været AaB's problem.

- Det er jo lidt fortællingen om vores sæson. Vi har brug for alt for mange chancer til at score, og så har vi en dårlig periode i løbet af kampen. Det er åndssvagt, for sådan en kamp her skal jo aldrig være spændende, siger han.

Også træner Kent Nielsen mener, at der blev brændt lige i overkanten.

- Kampen var jo død og borte, og det er irriterende, at der skulle opstå spænding. Men deres målmand var 'man of the match', og det er nogle gode mål, vi scorer. Jeg er tilfreds med, at vi spiller med stor kontrol og energi, siger Kent Nielsen.

Både Rasmus Jönsson, Anders K. Jacobsen, Nicklas Helenius og Thomas Enevoldsen havde et par gevaldige afbrændere i løbet af kampen, og det var noget, som anfører Rasmus Würtz bemærkede.

- Det er jo ikke bare chancer, det er 110 procents chancer nogle af dem, vi brænder, så det var selvfølgelig irriterende, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.