Risgård finder trøst i defensiven

Kasper Risgård vil ikke bruge nykonstrueret midtbane som undskyldning for 0-0 i Haderslev

Kasper Risgård var ikke tilfreds med indsatsen i lørdagens premiere mod SønderjyskE. Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Kasper Risgård var ikke tilfreds med indsatsen i lørdagens premiere mod SønderjyskE. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

HADERSLEV:Nicolaj Thomsen, Kasper Risgård, Rasmus Würtz og Kasper Kusk.

Sådan så det oftest ud, da AaB-cheftræner Kent Nielsen i sidste sæson præsenterede sin midtbane.

Det gav et mesterskab og en pokaltitel, men da AaB lørdag tog hul på sæsonen 2014-2015, så nordjydernes midtbane markant anderledes ud. Kasper Kusk er blevet solgt, og Rasmus Würtz og Nicolaj Thomsen sad begge ude med skader, da AaB gæstede SønderjyskE i Superliga-premieren.

Det gav plads til Mathias Wichmann, Thomas Augustinussen samt hjemvendte Thomas Enevoldsen, men den nysammensatte midtbane skal ikke være forklaringen på, at AaB intet offensivt skabte lørdag i Haderslev.

- Med de spillere, der kom ind, burde vi kunne finde rytmen alligevel, men vi må erkende, at der ikke var meget, der lykkes for nogen af os i dag, lød det fra Kasper Risgård.

Han var generelt ikke tilfreds med det offensive udbytte af nulløsningen i det sønderjyske.

- Vi havde et par gode midterforsvarere og en god målmand, og det redder os i dag. Det var en lidt mærkelig kamp, hvor ingen af holdene på noget tidspunkt finder rytmen. Offensivt får vi stort set ikke skabt noget, og det kan vi selvfølgelig ikke være tilfredse med, mente Risgård.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden