Risgård: Målsætningen er rigtig

AaB-spillerne håber at kunne indfri håbet om en plads i top seks

Kasper Risgård forventer ikke en nem kamp mod lokalrivalerne fra Hobro. Arkivfoto: Henrik Bo

Kasper Risgård forventer ikke en nem kamp mod lokalrivalerne fra Hobro. Arkivfoto: Henrik Bo

AALBORG:AaB har i denne sæson spillet kampe, hvor de har lignet en oplagt kandidat til guldet, men de har også spillet kampe, hvor de har lignet et hold, der skulle passe alvorligt på nedrykningsstregen.

Klubben har udmeldt en målsætning om en plads i top seks - hvilket også er nøjagtig den position, AaB indtager inden søndagens kamp mod Hobro.

Og spillerne har ikke planer om at øge forventningspresset.

- Der får du mig simpelthen ikke til at love noget mere. Nu snakker folk meget om, at vi er meget svingende, men kigger du på superligaen, så er det jo næsten alle hold, der vinder den ene uge for så at tabe den næste. Det er jo faktisk kun FC København og FC Midtjylland, der kan sige sig fri for det. En sejr kan hurtigt bringe en frem i tabellen, men taber du, kan du også hurtigt ryge ned igen. Så jeg synes, at målsætningen er realistisk, og den håber jeg, at vi kan leve op til, siger Kasper Risgård.

AaB har til kampen mod Hobro Jakob Ahlmann tilbage i truppen, så han måske kan bringes i spil som venstre back, og anføreren Rasmus Würtz er tilbage på den centrale midtbane efter afsonet karantæne.

Eneste spørgsmål er derfor, om træner Lars Søndergaard vælger at gå med Thomas Enevoldsen eller Rasmus Jönsson som makker til Lukas Spalvis i front. Vælges førstnævnte læsning kunne det ligne et comeback til Frederik Børsting, der i hvert fald er i truppen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.