Risgård: Selvtilliden mangler endnu

Midtbanespilleren håber dog på god afslutning på efteråret

Kasper Risgård håber, at AaB kan slutte efteråret godt af i kampene mod Lyngby og AC Horsens. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Kasper Risgård håber, at AaB kan slutte efteråret godt af i kampene mod Lyngby og AC Horsens. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

HADERSLEV:AaB kan stadig selv afgøre, om efteråret skal ende med at være godkendt, efter de tirsdag aften fik det ene point i udekampen mod SønderjyskE.

Med sejre i de to sidste opgør mod direkte konkurrenter i kampen om en plads i topseks og dermed adgang til mesterskabsslutspillet, kan AaB stadig sørge for at holde sig inde i den bedre del af rækken.

Men det kræver, at holdet får noget ud af det, når spillet iver mulighed for store chancer.

I tirsdagens opgør blev flere gode muligheder for omstillinger sløset væk, og det er der ikke råd til.

- Der mangler stadig noget selvtillid, efter vi har haft en rigtig svær periode. Godt nok vandt vi sidste gang, men det gør ikke hele forskellen. Så mangler der også noget bevægelse, men man kan sige, at vi har fået stoppet den dårlige stime. Det pæne spil skal ikke være i fokus, det skal det hårde arbejde, og det synes jeg, at det var, siger midtbanespilleren.

Han håber dog stadig, at holdet kan slutte fornuftigt af.

- Vi har haft en tendens til at komme for meget bagud i stedet for at komme foran - og det er alt andet lige sværere at spille, når man skal jagte et resultat. Nu kan vi forhåbentlig få nogle point imod et godt Lyngby-hold, selvom det bliver svært. Det er tætte kampe i Superligaen, siger Kasper Risgård.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden