Ristet polenta

Foto: Jens Morten

Foto: Jens Morten

200 g fileteret rødfisk med skind mel 200 g polenta vand 1 spsk. salt 1 spsk. olivenolie 200 g rucola 100 g soltørrede tomater Fremgangsmåde: Hvor meget vand, der skal bruges til 200 gram polenta, står på pakken. Bring vandet i kog og tilsæt salt og olivenolie. Tilsæt derefter polentaen under omrøring. Kog polentaen i tre minutter under omrøring. Bred derefter polentaen tyndt ud på bagepapir og lad den køle ned, indtil den er fast. Når polentaen er fast, skæres den i passende stykker. Polentastykkerne ristes på grill, grillpande eller i ovnen. Rødfisken skæres i fire lige store stykker, som vendes i mel. Steg rødfisken to minutter på hver side. Polenta og rødfisk anrettes på tallerken med rucola og soltørrede tomater.