RKG - Klarup fik pointrig sæsonstart

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

RKG-Klarup i sommerkamp Foto: Bjarne Juul-Larsen

RKG-Klarups førstehold, der for første gang spiller i Jyllandsserien, fik en flot start, da holdet på hjemmebane spillede 1 - 1 mod Mejrup - stillingen var også 1 - 1 ved pausen.

Hjemmeholdet var klart spilstyrende i første halvleg, hvor holdet havde de fleste og største chancer, det var derfor misvisende, at gæsternes Jakob Olesen i det 28. minut kunne bringe sit hold foran med 0 - 1 på et langskud rigtig langt ude fra i venstre side direkte på frispark. Hjemmeholdets målmand forventede et indlæg og placerede sig derfor i modsatte side af målet.

Retfærdigvis gik der dog kun fire minutter, før hjemmeholdet fik udlignet til 1 - 1. Gæsternes målmand tabte bolden, der med hjælp fra Lasse Rasmussen kunne snige sig ind over målstregen.

I 2. halvleg var gæsterne vel bedst/farligst, men hjemmeholdet blev flere gange reddet af sin målmand, der næsten leverede mesterlige redninger på stribe.

RKG havde nok forventet mere modstand i kampen mod LKB Gistrup i serie 3. Men det skulle hurtigt vise sig ikke at holde stik, idet hjemmeholdet var totalt dominerende.

I kraft af forstærkninger på førsteholdet er andetholdet i serie 3 blevet væsentligt forstærket i forhold til sidste sæson.

RKG var allerede ved pausen foran med 3 - 0 og fortsatte i den dominerende rolle. Men man skulle alligevel frem til det 85. minut, før det på et godt gennemspillet angreb blev 4 - 0.

RKG Jyllandsserien møder lørdag den 8. april klokken 14 Herning Fremad på udebane.

Holdets næste hjemmekamp spilles torsdag den 13. april klokken 13 mod Dronningborg.

Lørdag den 8. april klokken 13.30 møder RKG’s serie 3-hold B52 på udebane.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.