Skagen

Ro i kolonihaver efter makaber rotte-chikane

Nej til forslag om kameraovervågning i nordjysk kolonihaveforening

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den blodige chikane chokerede kolonihaveforeningens formand, men det lykkedes ikke for politiet at finde gerningsmanden. Privatfoto

SKAGEN:Freden har igen indfundet sig i Kolonihaveforeningen Skagen, efter formanden blev chikaneret med en korsfæstet rotte, der var sømmet op på hendes kolonihavehus.

Det lykkedes ikke politiet at finde frem til gerningsmanden. En person, der var mistænkt i sagen, nægtede at stå bag den makabre rotte-chikane.

Episoden blev for nylig drøftet i kolonihaveforeningens bestyrelse, hvor der var forslag om at opsætte videokameraer. Men forslaget fik ikke opbakning.

- Det er ikke en god idé. Vi skal hygge os i kolonihaveforeningen her i Skagen og ikke have videoovervågning, siger foreningens formand, Elsebeth Hinrichsen.

Det var hende, der på en ellers så fredelig mandag formiddag i april fik et chok, da hun ankom til sin kolonihave. Over døren var en blodig og død rotte sømmet op - korsfæstet.

Hvem der står bag, og hvorfor, ved hun stadig ikke med sikkerhed.

Episoden skete dagen efter en kontrovers, hun havde haft med en anden kolonihaveejer, der angiveligt har anskaffet sig høns.

Hun anmeldte chikanen til politiet, og betjente fik fjernet den døde rotte. Men hvem gerningsmanden er, forbliver en gåde.

Og kolonihaveforenings bestyrelsen foretager sig ikke yderligere.

- Vi kan ikke gøre noget. Det var en enkelstående episode - foretaget af en person, der ikke var helt klar over, hvad vedkommende gjorde, vurderer Elsebeth Hinrichsen.

Hun understreger, at der ikke har været lignende episoder i kolonihaveforeningen siden. Nu er der ro på.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst