Robert De Niros hjem i flammer

Skuespilleren Robert De Niros lejlighed i New York brød i brand i fredags. Heldigvis kom ingen til skade.

Robert De Niros hjem i flammer

Godfather-skuespilleren Robert De Niros New Yorker lejlighed gik op i flammer fredag. Branden brød ud klokken to om eftermiddagen amerikansk tid.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Det var noget så uskyldigt som fnug i en tørretumbler, der var skyld i branden. Små gnister fra maskinen tændte ild i fnugget.

- Tørretumbleren i De Niros lejlighed var skyld i branden, fortæller brandchefen Mike Meyers til avisen The New York Post.

Ifølge brandchefen har hele 5. etage, hvor den Oscar-vindende skuespiller og hans familie bor, lidt stor skade under branden. Også 4. og 6. etage i bygningen er blevet beskadiget af røg, flammer og vandskader.

Selvom branden var omfattende, slap alle ud af bygningen uden alt for store skader, ifølge The New York Post. Men beboerne er selvfølgelig mærkede af oplevelsen.

- Jeg havde virkeligt svært ved at komme ud af bygningen. Røgen var så mørk og tung, at det var svært at trække vejret, fortæller De Niro familiens overbo til avisen.

Også en billist, der var øjenvidne til ulykken, udtalte sig om oplevelsen.

- Lige over mit hoved eksploderede fire meter lange flammer ud fra 5. sal, forklarer billisten.

Den 68-årige skuespiller er gift med skuespillerinden Grace Hightower, og sammen har de børnene Elliot og Helen. Ifølge De Niros talsmand var familien heldigvis på udlandsrejse under ulykken.

/ritzau/