Robert Hansen havde flænge i hovedpulsåre

Den danske skuespiller er blevet opereret for en flænge i hovedpulsåren. Han er ved godt mod.

I første omgang blev det slået hen som et ildebefindende, men nu står det klart, at det var langt mere alvorligt, da skuespilleren Robert Hansen tirsdag aften måtte droppe at gå på scenen i anden akt af den voldsomt populære musical "Dirty Dancing".

Skuespilleren blev kørt på skadestuen, og her fandt man ud af, at det var helt galt fat med ham. Det fortæller Jesper Winge Leisner, der er executive producer på produktionsselskabet, der stå bag musicalen:

- Robert Hansen blev i går aftes indlagt på Rigshospitalet med en flænge i hovedpulsåren og har i nat undergået en stor og omfattende operation. Robert er oppe nu og har det efter omstændighederne godt; han vil imidlertid forblive indlagt på Rigshospitalet til observation indtil videre, siger Jesper Winge Leisner, der har besøgt skuespilleren på hospitalet.

Robert Hansen er trods omstændighederne ved godt mod.

- Det var en ordentlig omgang, men det går den rigtige vej og jeg glæder mig til at komme tilbage til holdet og vores dejlige publikum, siger han og tilføjer, at han håber, at publikum til de næste dages opførelse af Dirty Dancing i Tivolis Koncertsal, vil tage godt imod hans understudy, Jeff Schjerlund, der vil overtage hans plads, indtil han igen er fit for fight.

"Dirty Dancing" bliver spillet i Tivoli, og har også Mathilde Norholt og Karina Frimodt på rollelisten.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.