Rock i fabrikshallen

Ungt band gav fredagskoncert hos firmaet ab Metal i Thisted

Det lokale band Cana stod for musikken. Fra venstre er det Emil Borggaard, Signe Olesen, David Lundmark og Bjørn Vestergaard. Jacob Yde Knudsen kan ikke ses på billedet, da han stod bag Signe Olesen.

Det lokale band Cana stod for musikken. Fra venstre er det Emil Borggaard, Signe Olesen, David Lundmark og Bjørn Vestergaard. Jacob Yde Knudsen kan ikke ses på billedet, da han stod bag Signe Olesen.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

De runde caféborde, naturligvis med aluminiumsfod, var netop blevet færdige få timer før fyraften, tids nok til at blive stillet op midt i fabrikshallen hos ab Metal, hvor lyden af maskinerne fredag eftermiddag blev afløst af rockmusik. Det var anden gang, virksomheden, der fremstiller aluminiumsprodukter, inviterede medarbejderne og deres pårørende til fredagscafé lige efter arbejdstid op til en weekend. - Det her arrangement er en måde at samles på, fastslog virksomhedens direktør Hans Buck, da han bød velkommen til de cirka 80 fremmødte, der talte en del af ab Metals omkring 50 medarbejdere samt familie og venner. Han sætter pris på, at medarbejderne på denne måde kan få en anledning til at vise deres arbejdsplads frem, og at man har noget andet at mødes om. Set med hans og afdelingsleder Preben Nystrup Hansens øjne er der mange lighedstegn mellem det at spille i et rockband og at fungere sammen på en arbejdsplads. I begge tilfælde er alle afhængige af hinanden, uanset funktion. I forlængelse af den tankegang har virksomheden i øvrigt udvidet kantinen til det dobbelte. - Vi vil indføre en madordning, så alle kan spise samtidig, og så håber vi, at alle vil blande sig med hinanden, så medarbejderne på kontoret får snakket med dem fra produktionen. Vi har alle forskellige roller, men er jo lige vigtige, understreger Preben Nystrup Hansen. Men i går gjaldt det altså sandwicher, øl, sodavand og rockmusik efter fyraften. Trods musikernes unge alder var det et godt sammenspillet band, der indtog scenen i fabrikshallen. Cana, der udtales Tana, består af fem elever fra Tingstrup Skole, nemlig Emil Borggaard, Signe Olesen, David Lundmark og Bjørn Vestergaard, alle 9. årgang, samt Jacob Yde Knudsen, 8. klasse. De øver hjemme privat og spiller mest covernumre, men har dog også et nummer, de selv har skrevet, på repertoiret.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.